Nieuws/Verslagen

Clubontmoeting Sassenheim.

Jeu de boules Clubontmoeting

Voor de 23e keer was er zondagmiddag een clubontmoeting tussen de jeu de boules verenigingen van Zeewolde en Sassenheim.

Zowel Les Trois Etoiles (Zeewolde) als De Vaste Voet (Sassenheim) behaalden 11 keer de overwinning in de afgelopen jaren, dus het was erg spannend wie dit jaar de wisseltrofee mocht meenemen.

Na drie speelronden bleek Sassenheim duidelijk de betere partij en behaalde dus de wisseltrofee. Volgend jaar vindt de clubontmoeting weer plaats in Sassenheim. Na afloop was er een gezellig samenzijn en een gezamenlijke maaltijd.

De foto’s staan in het archief 2022

Clinic voor ouderen.

Op 14-07-2022 heeft de clinic voor ouderen plaatsgevonden. 

In de eerste plaats wil het bestuur de leden bedanken die daarbij geholpen helpen en het mede tot een groot succes hebben gemaakt. De deelnemers werden warm ontvangen en de uitleg en behulpzaamheid van de aanwezige leden was groot. Top! 

Zie voor de foto’s onze facebook pagina en binnenkort ook de website. Ook Zeewolde Actueel en de LOZ waren aanwezig en hebben uitgebreid aandacht aan de JdB clinic besteed op hun Internet pagina’s en komende week in de krant.

In totaal werd er deelgenomen door 13 personen. 5 deelnemers zijn meteen lid geworden en nog 2 deelnemers hebben een inschrijfformulier meegenomen en hebben toegezegd vanaf oktober lid te worden. 
Namens alle leden heten wij van harte welkom:

Liza Kieft,
Annemarie Salemons,
Chris van Raaij,
Ineke en Albert Bouwman,
Ria Laanen,
Gerrit Thiele

Wij wensen hen veel boule plezier!

In oktober hopen wij welkom te heten Saskia en Ron Masereeuw. 
De foto’s van de clinic staan in het archief.

ALV, BBQ en “Midzomernacht toernooi”

Op donderdag 7 juli 2022 moesten we een druk programma afwerken. 

Om 16.30uur begonnen we met een kleine Algemene Leden Vergadering. Het ging voornamelijk over een bestuursverkiezing. Wim Joosten was aftredend penningmeester en was niet herkiesbaar. Hij vond het wel genoeg na 12 jaar penningmeester. Hub Rings gaf zijn tijdelijke bestuursfunctie op.

Fred Bom werd bereid gevonden om de vacature van secretaris in te vullen en Rinus Meijers stelde zich beschikbaar als penningmeester. Fred en Rinus werden met algemene stemmen verkozen. De voorzitter richtte een bedankwoord aan Wim en Hub. Wim kreeg een mooi aandenken voor zijn 12 jaar penningmeesterschap en Hub kreeg een “versnapering”. (hij kreeg al een aandenken bij zijn afscheid als voorzitter)

Daarna was het tijd voor het onthullen van de vlag en een toost met champagne op de vereniging.

Eenieder kreeg nog 3 consumpties en kon de BBQ beginnen. Het vlees was verzorgd door Troost Catering en werd door de kleinzoon van Fred gebakken. Zodat het vlees goed gaar en lekker was.

Na de BBQ begon het “midzomernacht toernooi”. Na 2 rondes werd de navolgende uitslag bereikt. Eerste prijs was voor Wim Joosten 2 gewonnen 15 plus punten, tweede prijs was voor Henny de Jong 2 gewonnen 14 plus punten en de derde prijs was voor Henk van Ittersum 2 gewonnen 12 plus punten. De volgende keer beter prijs was voor Ina Rings.

Kortom Het was een geslaagde en gezellige dag. En het bleef nog lang onrustig op de club.

De overige foto’s staan in het archief.

Bezoek uit België

Vandaag 06-07-2022 hebben wij bezoek gehad van een viertal Belgen van de Petanque club Den Akker uit Oedelem, een plaatsje te oosten van Brugge. Jeroen en Sofie met hun dochter en hun vrienden Christine en Jozef verbleven op de Eemhof. Daar zij fanatieke boulers zijn hebben ze via Google en de Website ons gevonden om een potje petanque te spelen. Het was erg gezellig.

Als je in de buurt van Brugge bent dan kan je bij hun ook een potje petanque spelen. Zie hun website PC Den Akker 

Triathlon for All 2022

Een groep van 9 leden van LTE nam deel aan de Triathlon for All tijdens de Zeewolde Endurance:
Ina en Hub, Ria en Bertus, Els, Ria Th, Marian, Roel en Ina. Karel had zijn vrouw, haar zus en een vriendin afgevaardigd. Zodoende was er een hele groep bij elkaar in de blauwe clubshirts.
We begonnen met een halfuur zwemmen in het Baken, voor de meesten van ons de kennismaking met dit prachtige nieuwe gebouw. Daarna was het tijd voor koffie en gingen we 25 km fietsen door de Stille Kern. Bij het Baken was ook de lunch, gevolgd door een wandeling door Zeewolde van 5 km (iets ingekort vanwege dreigend onweer). In het centrum sloten we aan bij de andere twee groepen deelnemers en gezamenlijk kwamen we over de finish en kregen we onze medaille. Erg leuk dat we bij de finish applaus kregen van een aantal jeu de boulers. Het was een prachtig evenement om mee te maken, prima verzorgd en goed georganiseerd. En het was vooral heel gezellig om met zo’n mooie groep mensen van LTE mee te doen. Volgend jaar kunnen we misschien met een grotere groep meedoen? Het is een goede PR voor de vereniging, want er zijn veel foto’s en filmpjes gemaakt en overal staan wij op in clubkleding!

De foto’s staan in het archief.

Strandtoernooi 2022

Zondagmiddag 11-06-2022 hield Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles een strandtoernooi. Een prima moment om de nieuwe beachflag in gebruik te nemen, zodat duidelijk was welke vereniging daar bezig was. Twintig deelnemers speelden onder prima omstandigheden drie wedstrijden à la mêlee (dat wil zeggen elke wedstrijd met een andere partner). De prijsuitreiking en de nazit vonden plaats bij de kantine aan de Horsterweg, nog steeds onder een stralende zon. De eerste prijs ging naar Roel den Bakker (3 gewonnen, plus 33). De tweede prijs was voor Jan Gordijn (3 gewonnen, plus 28), en de derde prijs voor Hub Rings (3 gewonnen, plus 24). Ook Marijke van Hamersveld en Henk van Ittersum hadden drie partijen gewonnen, maar vielen vanwege lagere pluspunten niet in de prijzen. De Volgende Keer Beterprijs was voor Netty Groenhoff.

Het volgende toernooi op de agenda is het Midzomernacht-bbq toernooi op 7 juli.

foto’s staan in het archief 2022

Grastoernooi 2022

Zondagmiddag 16-05-2022 werd het Grastoernooi gespeeld van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles. Onder een stralende zon kozen 12 teams een plekje in de schaduw onder de bomen om hun partij te spelen. Zoals gewoonlijk was het weer enorm gezellig. Ook de jeugd van de voetbal kwam even een kijkje nemen en vonden het leuk.

Na een intensieve en warme middag werd het resultaat opgemaakt en vond de prijsuitreiking plaats.

De eerste plaats was voor Hennie Rozengarden en Wim Deege (3 gewonnen, plus 20). Op de tweede plaats eindigden Hub Rings en Roel den Bakker (2 gewonnen, plus 14) en als derde eindigden Wim Joosten en Henk van Ittersum (2 gewonnen, plus 9). De Volgende Keer Beterprijs was voor Marian Straks en Marius Wolthers.

Het volgende toernooi  is op 12 juni, en dat is een strandtoernooi.

Toeschouwers zijn dan zeker welkom! Wilt u eens komen kijken of meespelen dan is dat altijd mogelijk. U bent van harte welkom aan de Horsterweg 216.

De foto’s staan zoals gewoonlijk in het archief.

 

Valentijnstoernooi 2022

Het Valentijnstoernooi was om diverse redenen uitgesteld tot 27 februari. Hoewel dus bijna twee weken na dato waren er volop Valentijnscadeautjes. Want dat is de traditie: ieder kiest een partner voor die middag met wie hij/zij normaal niet speelt tijdens een ander toernooi. En iedereen neemt een klein cadeautje mee voor de Valentijn.

Het was zoals altijd een gezellig en geslaagd toernooi. Na drie ronden werd de balans opgemaakt. Op de eerste plaats eindigden Ina den Bakker en Dick Roose (3 gewonnen, plus 31). De tweede plaats was voor José Verschure en Jaap Schuringa (3 gewonnen, plus 13), en de derde plaats voor Netty Groenhoff en Piet Verschure (2 gewonnen, plus 14).

Beaujolaistoernooi 2021

De boulers van Les Trois Etoiles speelden zondagmiddag het Beaujolaistoernooi op de banen aan de Horsterweg. Dit was een à la mêlee toernooi, dat wil zeggen dat men elke speelronde met een andere partner speelt. Het was een spannend toernooi want er waren maar liefst 6 mensen die alle drie de wedstrijden wonnen. Voor plaats drie en twee moest zelfs een extra boule gegooid worden omdat de spelers exact gelijk stonden in punten.

De prijzen werden als volgt verdeeld: de eerste prijs was voor Els Jelderda (drie gewonnen, plus 29). De tweede prijs ging naar Fred Bom (drie gewonnen, plus 28) en de derde prijs naar Roel den Bakker (drie gewonnen, plus 28). De Volgende Keer Beterprijs was voor Marian Straks.

De middag was een succes mede door de wedstrijdleiding van Hub Rings. En de catering werd verzorgd door Marian Straks en Ina den Bakker.

De foto’s staan weer in het archief 2021.

“Bostoernooi” 2021

Zondagmiddag 24-10-2021 organiseerde Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles een toernooi voor de leden. Het was de bedoeling dat dit een bostoernooi zou zijn. Om moverende redenen  werd dit toch een baantoernooi maar dan alleen op het “zachte” gedeelte van de baan. Het was een a la mêlee toernooi. Dit betekende drie wedstrijden spelen met steeds een andere partner tegen ook telkens wisselende tegenstanders. De weersomstandigheden waren prima, het zonnetje scheen de hele middag op de baan aan de Horsterweg!

De vrouwen van Les Trois Etoiles deden het goed dit toernooi: alle prijzen gingen naar een vrouw. De eerste prijs was voor Marian Straks (drie wedstrijden gewonnen, plus 14 punten). De tweede prijs ging naar Ria Vree ( drie gewonnen, plus 13) en de derde prijs naar Els Jelderda (twee gewonnen, plus 15). De Volgende Keer Beterprijs was voor Henny de Jong.

Het volgende toernooi is het Beaujolaistoernooi op 14 november.

Foto’s staan in het archief 2021.

Intentieovereenkomst ondertekend door LTE

Afgelopen zaterdag heeft onze voorzitter Roel den Bakker, samen met de sportverenigingen op het sportpark de Horst, een intentieovereenkomst ondertekend. Vooraf hield de wethouder sportzaken, Ewout Suithoff,  een korte toespraak, waarin hij nog expliciet onze vereniging noemde en de voorzitter en het bestuur complimenteerde met hun inzet, waardoor o.a. het ledenniveau na een moeilijke (corona)-tijd verdubbelde. De aanwezige vertegenwoordigers van de andere sportverenigingen lieten blijken dat ook een geweldige prestatie te vinden.

De ondertekening van de overeenkomst betekent voor onze vereniging, dat wij een subsidie tegemoet kunnen zien ter ondersteuning van onze activiteiten en een start te kunnen maken met het plan om een overdekte accommodatie te realiseren.
Maar de gemeente Zeewolde verwacht natuurlijk wel een tegenprestatie. Zo wordt van elke vereniging op het sportpark verwacht, een eigen toekomstvisie op te stellen dan wel te actualiseren. Ook dienen zij hun exploitatie te verbeteren door besparingen, ledengroei en verhoging van inkomsten. Tevens moet hun sportaanbod worden verbeterd, waarbij er oog is voor de verschillende leeftijdscategorieën (inclusief mensen met een beperking). Daarnaast moeten de sportaccommodaties op peil worden gehouden volgens de daarvoor geldende normen. Door ondertekening van deze Intentieovereenkomst hebben alle verenigingen beloofd dit te doen.

De bijeenkomsten ter voorbereiding van deze overeenkomst hebben geleid tot een goed contact tussen onze vereniging en de andere sportverenigingen. Dit zal ongetwijfeld leiden tot een goede vorm van samenwerking op diverse gebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezamenlijk inkoop beleid. Kortom de Jeu de Boulesvereniging Les Trois Etoiles staat nog duidelijker op de kaart in Zeewolde en heeft zich de afgelopen tijd goed laten horen.

Fred Bom

Zie ook:

De foto’s in archief 2021

Lokale Omroep Zeewolde

Zeewolde Actueel  

Meeuwsen Strand Toernooi 13-09-2021

Clubontmoeting Sassenheim 29-08-2021

Vanwege corona moesten we een jaar overslaan, maar in 2021 kon de clubontmoeting met De Vaste Voet in Sassenheim gelukkig wél doorgaan.

De Vaste Voet bestond in 2020 40 jaar en dat jubileum werd door corona ook al uitgesteld tot 2021. De clubontmoeting met Les Trois Etoiles was voor hen de start van een heuse feestweek. Gelukkig hadden wij om hen te feliciteren een leuke attentie meegenomen: kleine gebakjes met het logo van De Vaste Voet. Dit gebaar kon op veel waardering rekenen.

De ontvangst was zoals altijd heel hartelijk, er was soep, er waren broodjes en waren veel oude bekenden. Natuurlijk ook nieuwe gezichten, net als bij ons trouwens. Daarna was het tijd voor de wedstrijd, we speelden drie ronden. Hennie en Fred deden mee aan de wedstrijd ‘wie speelt de langste partij’ want zowel in de eerste als in de tweede speelronde duurde hun wedstrijd het langst van allemaal. In de derde ronde ging het gelukkig wat sneller.

Het weer was ondertussen niet al te best, het regende af en toe behoorlijk hard. Heel jammer, want de weersvoorspellingen waren voor het westen van het land droog.

Niettemin was het een heel gezellige middag, al kwam Zeewolde er niet aan te pas in de score, we verloren dik van Sassenheim. De eer werd hoog gehouden door Hub en Roel, die drie wedstrijden wonnen en daarom een flesje wijn mee mochten nemen. Bij Sassenheim waren Anita en Ton de beste spelers.

Na afloop konden we genieten van een overheerlijk Chinees buffet en maakten we alvast een afspraak voor augustus volgend jaar. Dan komt De Vaste Voet weer naar Zeewolde en gaan wij proberen de wisseltrofee terug te halen!

In de kantine van DVV hangt onderstaande foto: een bedankje namens LTE voor de geschonken bloembollen, die in ons perkje prachtig staan te bloeien!

De overige foto’s staan zoals gewoonlijk in het archief 2021.

Fotoboek

Er is in het archief een fotoboek geplaatst met de portretten van de leden. Zo kunt u de oude als de nieuwe leden sneller herkennen. Als u met de muis over de foto gaat dan wordt de naam zichtbaar. Als u het portret groter wilt zien dan klikt u op de foto. Dit fotoboek wordt nog aangevuld.

Promotie filmpjes

De foto’s en filmpjes die gemaakt zijn tijdens de promotiemiddag staan nu in het archief van 2021.

Toernooien

Er staan weer toernooien op de agenda. Maar deze zijn nog onder voorbehoud i.v.m. corona maatregelen of de gemeentelijke verordeningen. Zie de Agenda op deze website.

Consumptiekaarten

Met ingang van 13-6-2021 zullen er consumptiekaarten worden verkocht.

Zie de brief van de barcommissie.

Tijdens de laatste ALV is er besloten het geldverkeer bij onze bar te minimaliseren. Barkaarten van    € 10,00 of € 20,00 kunnen bij de bar gekocht worden.

Deze verkoop wordt bijgehouden in een schrift, zodat er een extra controle is. Op de achterzijde van de barkaart kan de naam van de koper genoteerd worden.

De oude barbriefjes blijven gewoon bestaan. Hierop wordt de naam en het gebruik bijgehouden. Bij afrekening kan dan het totaalbedrag van de gebruikte consumpties verrekend worden door het bedrag op de barkaart af te strepen.

De gebruiker en de barbediende doen dit gezamenlijk, dit ter controle.

Als bij afrekening blijkt dat er te weinig saldo op de barkaart staat kan men altijd een nieuwe kopen. Wij hopen dat jullie begrip hebben voor de nieuwe situatie.

De barcommissie.

Meeuwsen Strandtoernooi 20-09-2020

Voor het eerst sinds de corona-uitbraak kon er weer een toernooi plaatsvinden: het Meeuwsen Strandtoernooi.

8 teams namen er aan deel. Sponsor Maarten Meeuwsen was zoals  gebruikelijk ook van de partij. Helaas viel hij met zijn partner Roel niet in de prijzen deze middag.

Het was prachtig weer om op het strand te boulen: volop zon en een aangename temperatuur. Nadat er drie wedstrijden gespeeld waren op het strand ging iedereen naar de kantine. Daar vond de prijsuitreiking plaats en was het tijd voor een hapje en drankje.

De uitslag:

  1.  Netty en Hub (3 gewonnen, plus 6)
  2.  Henk en Barend (2 gewonnen, plus 15)
  3.  Ina en Ina (2 gewonnen, plus 15)
  4.  Maarten en Roel (2 gewonnen, plus 14)
  5.  José en Piet (2 gewonnen, plus 9)
  6.  Ria en Bertus (1 gewonnen, -9)
  7.  Hennie en Wim D. (0 gewonnen, -19)
  8.  Leida en Jan (0 gewonnen, -32)

De foto’s staan zoals gewoonlijk weer in het archief van 2020

Nieuwe extra speelavond.

Vanaf dinsdag 21 juni kan er ook weer op de dinsdagavond gespeeld worden. U hoeft u niet meer van te voren in te schrijven maar wel op een lijst genoteerd worden i.v.m. corona registratie.

Clubontmoeting met de Vaste Voet en Poldertoernooi

De clubontmoeting met de JBV Vaste Voet  in Sassenheim gaat dit jaar niet door.  Het poldertoernooi gaat dit jaar ook niet door.

Coronavirus

I.v.m. de maatregelen tegen het Coronavirus zijn alle activiteiten tot en met 1 juni 2020 opgeschort.  Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan wordt u uiteraard op de hoogte gehouden.

Hopelijk zien we elkaar vanaf 2 juni 2020 weer in goede gezondheid. 

Jeu de boules Valentijnstoernooi

Zondagmiddag waren diverse sportwedstrijden afgelast wegens de storm Ciara. Het Valentijnstoernooi van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles ging echter wél door: de spelers werden behoorlijk beschut door de heg die om de baan staat.

Bij het Valentijnstoernooi kiezen de spelers een eigen Valentijn: een partner voor één middag. Dat levert vaak verrassende combinaties op. Voor het begin van de wedstrijd worden er Valentijnscadeautjes uitgewisseld.

Op de eerste plaats eindigde het team Marius Wolthers en Roel den Bakker (3 gewonnen, plus 32),

op de tweede plaats het team Ina Rings en Wim Joosten (2 gewonnen, plus 14)

en op de derde plaats het team Pietronella (Piet) Verschure en Hennie Rozengarden (2 gewonnen, plus 1).

Het volgende toernooi op de kalender is het familietoernooi op 15 maart.

De foto’s staan zoals gewoonlijk in het archief.

Koude Klauwen Toernooi.

Op zondag 26-01-2020 vond op de banen van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles het Koude Klauwen Toernooi plaats.

Met die “koude klauwen” viel het nogal mee, want het was een aangename temperatuur en een vuurkorf op de baan zorgde voor extra verwarming. Het toernooi was à la mêlee, dat wil zeggen dat men per ronde met een andere speler een team vormt. De eerste prijs was voor Roel den Bakker (3 gewonnen, plus 22).

De tweede prijs ging naar Ina den Bakker (3 gewonnen, plus 19)

en de derde prijs ging naar Henk van Ittersum (2 gewonnen, plus 11).

De Volgende Keer Beter Prijs was deze middag voor Hennie Rozengarden. Na afloop was er voor iedereen een kom snert.

Het volgende toernooi op de kalender is het Valentijns toernooi op zondag 9 februari.

De foto’s staan in het Archief 2020. Ook de foto’s van de super mêlee in Almere staan er.

Les Trois Etoiles opent vernieuwde Kantine

Met het onthullen van het naambord “De drie sterren keet” opende Jeu de Boules vereniging Les Trois Etoiles onlangs op feestelijk wijze de vernieuwde kantine.

Na de kerst 2019 begon een behoorlijke renovatie van de kantine. Er kwam een nieuwe tegelvloer en alles kreeg een schilderbeurt. Ook de bar en de stoelen zijn vernieuwd. Diverse leden hebben meegeholpen om de opknapbeurt te realiseren. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kon iedereen het resultaat bewonderen. De naam “De Drie Sterren Keet” verwijst naar de beginjaren van de Jeu de Boules vereniging, in de toenmalige Driesterrenkeet aan de Flevoweg, tevens de naamgever van de vereniging.

De foto’s van de verbouwing en de nieuwjaarsreceptie staan in het archief 2020.

Kerst toernooi 22 december 2019.

Ondanks de slechte weersvooruitzichten kon het Kerst toernooi van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles toch doorgang vinden. Tijdens de eerste twee speelronden bleef het helemaal droog. De derde ronde werd voortijdig afgebroken omdat het toen wel heel hard ging regenen. In de gezellig versierde kantine vond de prijsuitreiking plaats.

De eerste prijs was voor Netty Groenhoff en Wim Joosten (3 gewonnen, plus 25).

De tweede prijs ging naar Marian Straks en Marius  Wolthers (2 gewonnen, plus 14)

en de derde prijs was voor José en Piet Verschure (2 gewonnen, plus 9).

De Volgende Keer Beter Prijs was dit keer voor Ina Rings en Ina den Bakker. 

De foto’s staan in het archief 2019.

Beaujolaistoernooi 24 november 2019.

De spelers van Les Trois Etoiles, Jeu de boulesvereniging in Zeewolde, bleven zondagmiddag in Franse sferen: ze speelden het Beaujolaistoernooi, met prijzen rechtstreeks uit Frankrijk geïmporteerd.

Er waren zes spelers die alle drie partijen wisten te winnen. De eerste prijs was voor Roel den Bakker (plus 29). Op de tweede plaats eindigde John Amersfoort (plus 25) en op de derde plaats Piet Verschure (plus 21).

De Volgende Keer Beter Prijs was voor Ida Amersfoort.

Het volgende toernooi op de agenda is het kersttoernooi op 22 december.

De foto’s staan zoals gewoonlijk weer in het archief 2019.

Jubileumtoernooi 3 november 2019

In november 1989 vond de oprichting van Les Trois Etoiles plaats. Vanwege het 30-jarig bestaan werd er op 3 november een jubileumtoernooi gehouden. Wethouder Ewout Suithof van sportzaken was aanwezig bij de opening en had als cadeautje namens de gemeente Zeewolde een grote zak appels meegenomen. Na de koffie/thee met een tompouce met LTE-logo begon het toernooi. Er waren maar liefst 29 deelnemers, verreweg de meeste leden waren dus aanwezig. Het toernooi ging over twee speelronden en er waren daarom behoorlijk veel spelers met twee gewonnen wedstrijden. Patrick en Henk hadden beiden 15 pluspunten en moesten daarom elk nog een boule zo dicht mogelijk bij de but plaatsen om de winnaar te kunnen bepalen. Patrick deed dit het best, en de uitslag was als volgt:

1 Patrick de Vries

2 Henk van Ittersum

3 Ria Thompson

Daarna was het tijd voor een buffet met overheerlijke Chinese gerechten en een gezellig samenzijn.

De foto’s van ons 30 jarig jubileum toernooi staan in het archief. Inclusief de foto’s van de Lokale Omroep Zeewolde. Hierbij de link van het mooie artikel in Zeewolde Actueel.

Nieuwe Foto’s

Er staan nieuwe foto’s in het afgeschermde gedeelte van de website van de Poldercompetitie in Lelystad.

Clubontmoeting Sassenheim

Zondag 25-08-2019 was het weer tijd voor de jaarlijkse ontmoeting tussen de Jeu de boules verenigingen van Zeewolde (les Trois Etoiles) en Sassenheim (De Vaste Voet). De verenigingen hebben al meer dan twintig keer een clubontmoeting gehouden, afwisselend in Sassenheim en Zeewolde. 

Ditmaal kwamen de boulers uit Sassenheim naar Zeewolde toe. De weersomstandigheden waren zeer zonnig. Op sommige gedeelten van de baan was het zelfs te warm en daarom is er ook onder de bomen in het gras gespeeld. Het was zoals elk jaar een heel gezellige middag, die werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. 

De wisseltrofee kwam na vier jaar weer in handen van Les Trois Etoiles, want Zeewolde won zeventien tegen dertien wedstrijden voor Sassenheim. Voor de beste teams van elke club was er een klein prijsje; bij Sassenheim was dat het team Marian en Jos Buurman, bij Zeewolde was dat het team Ina en Roel den Bakker.

Volgend jaar vindt de clubontmoeting plaats in Sassenheim. De foto’s staan in het archief van 2019 op deze website.

Nieuwe Foto’s

Er staan nieuwe foto’s in het archief van 2018 en het archief van 2019.

Nieuwe Picknicktafels

Zoals een aantal van ons al heeft gezien staan er 3 nieuwe picknicktafels bij ons clubhuis. Met dank aan Wolter Koops voor hun donatie. We hopen dat deze tafels net zolang meegaan als de vorige. Laten we ze dus erg netjes houden.

Strandtoernooi 

Zondagmiddag 23-06-2019 was het prachtig weer. De bedoeling was dat ons maandelijks Jeu de Boules toernooi een combinatie zou worden van strand en eigen baan. Maar het strand was bezet door zonaanbidders.

Het was dus niet verantwoord om gebruik te maken van het strand. De beslissing was dus snel genomen terug naar onze eigen banen en daar drie partijen spelen.

Het was een prachtige middag met als resultaat 1e Wim Steggerda 3 gewonnen en + 12 punten. 2e Barend Pfrommer 3 gewonnen en + 10 punten en 3e Hennie Rozengarden eveneens 3 gewonnen en + 5 punten. Zoals altijd hadden we een volgende keer beter prijs en die ging deze keer naar Bertus Vree.

Poldercompetitie in Almere 21-10-2018

Vandaag was de laatste speeldag van de Poldercompetitie, in Almere. Het was mooi weer, dus we speelden buiten. Zeewolde stond op de derde plaats en bleef ook op de derde plaats. Almere won dit jaar de competitie en mag de wisselbeker meenemen. Het beste team van Zeewolde was vandaag het team Barend en Dick. Zij mochten een fles wijn meenemen. Volgend jaar gaan we weer proberen de wisselbeker naar Zeewolde te halen. De foto’s staan in het archief van 2018

 

 

Meeuwsen Strandtoernooi 06-10-2018 door Ina

 

De eerste prijs ging naar Henk van Ittersum en Barend Pfrommer [3 gewonnen, +28], de tweede prijs was voor Maarten Meeuwsen en Hub Rings [3 gewonnen, +27]. De derde prijs was voor Ida en John Amersfoort (2 gewonnen, +15). De Volgende Keer Beterprijs was voor Joanna Tilleman en Ria en Bertus Vree.
De prijsuitreiking vond plaats in de kantine en men sloot af met een gezamenlijke maaltijd.
De foto’s staan in het archief van 2018.

 

Privacyreglement 

 

Het kan u niet ontgaan zijn dat in het kader van de Privacywetgeving er nogal e.e.a. gewijzigd is. Ook onze vereniging heeft nu aan deze wettelijke verplichting voldaan. De privacyverklaring van onze vereniging en het daarbij behorende Privacyreglement en bijlagen zijn onder het menu item ‘informatie’ geplaatst.