Nieuws/Verslagen

Zuiderzee toernooi 2024 in Harderwijk

Afgelopen zondag met 7 teams deelgenomen aan het Zuiderzeetoernooi in Harderwijk. We moesten het opnemen tegen de teams van de Jeu de Boulesverenigingen uit Almere, Lelystad en Harderwijk. Het weer was prachtig en de sfeer uitstekend. Het beste team uit Zeewolde bestond uit Harrie uit de Bosch en Hans van Gemen. Zij eindigden op de 4e plaats. Een knappe prestatie. Harderwijk mocht de trofee nog behouden, proficiat! Het was weer een leuke dag.

Kijk voor de totale uitslagen en de foto’s in het archief 2024, de volgende speeldata staan in de agenda en de flyer hieronder.

Zie hier de verslagen van Hans van Gemen over de avondvierdaagse en het Zuiderzee toernooi. Helaas zijn Harry en Hans geen 2e geworden maar 4e. Maar toch een goede prestatie.

Man Vrouw toernooi 2024

Zondagmiddag 19-05-2024 organiseerde Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles een Man-Vrouw toernooi. Tijdens deze wedstrijd speelde steeds een team van twee vrouwen tegen twee mannen, in wisselende samenstelling. Uiteindelijk kwam daar een klassement uit en kregen de drie beste mannen en drie beste vrouwen een prijs, ditmaal gesponsord door Verzorgjehuid.nl
Bij de mannen was de uitslag als volgt: 1. Piet Verschure, 2. Paul Ebbeling, 3. Henk van Ittersum. Bij de vrouwen: 1. Ineke Ebbeling, 2. Henny de Jong, 3. Els Jelderda.
Kijk voor meer informatie op onze website jeudebouleszeewolde.nl. Daar vindt u ook info over het Eerste Open Zeewolder Kampioenschap dat op zaterdag 24 augustus plaatsvindt. Een open toernooi waar elke liefhebber aan mee kan doen!

De foto’s staan in het archief 2024.

Koningsdag 2024

Op koningsdag werd onze promotie zeer goed bezocht. Zelfs de burgermeester gooide een boule mee.

Voor de overige foto’s kijk in het archief 2024.

 

Uitnodiging 55 jarig Huwelijksfeest Els en Win Jelderda.

Paas toernooi

Op tweede paasdag vond bij Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles het Paastoernooi plaats. Bij dit toernooi gelden traditioneel andere spelregels dan normaal. Na het uitwerpen van de but wordt deze vervangen door een (hardgekookt) ei en in de eerste ronde krijgt men een strafpunt als het ei geraakt wordt. In de tweede ronde krijgen de spelers juist een bonuspunt als het ei geraakt wordt. Dit vergt een goede concentratie en een ingewikkelde puntentelling, maar het brengt ook hilariteit teweeg. Na drie spelronden waren er drie spelers die alle drie partijen hadden gewonnen. De eerste twee hadden precies evenveel pluspunten en moesten daarom nog een beslissende boule zo dichtbij mogelijk bij de but gooien. Dit lukte Harry Uit de Bosch als beste, dus hij was de winnaar van het toernooi. Als tweede eindigde Piet Verschure en de derde plaats was voor Ina den Bakker. De Volgende Keer Beter prijs was voor Ineke Ebbeling. Het volgende toernooi op de agenda is het Man-Vrouw toernooi op zondag 19 mei.

De foto’s staan in het Archief 2024.

Paul Ebbeling op de Radio

Paul heeft afgelopen maandag 25 maart 2024 een interview gegeven in het Programma Goud voor Oud op de Lokale Omroep Zeewolde. Via deze link kunt u dit interview terug luisteren. Kies het programma Goud voor Oud en kies dan de uitzending van 25 maart. Deze kunt u 4 weken terug luisteren.

“Snert” toernooi

Zondagmiddag vond op de banen van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles het Snerttoernooi plaats. De weersvoorspelling voor zondag was eveneens ‘snert’ maar dat viel uiteindelijk reuze mee: het was de hele middag prima weer om te boulen. En na afloop smaakte de snert uitstekend. Het toernooi werd gespeeld over drie ronden en winnaar werd Henk de Haas (3 gewonnen, plus 28). De tweede prijs ging naar Volker Hälsig (3 gewonnen, plus 23) en de derde prijs naar Henk van Ittersum (3 gewonnen, plus14). De mannen van de PR-commissie hadden voor dit toernooi opnieuw een sponsor weten te vinden, namelijk het tuincentrum De Oosteinde. Zodoende kon ook de wedstrijdcommissie in de bloemetjes worden gezet! Op de foto de prijswinnaars en de wedstrijdcommissie bij het vernieuwde logo van Les Trois Etoiles.

Lees hier het stukje van onze razende reporter Hans van G. Even ter aanvulling  u dient op 1 april om 12.30 u aanwezig te zijn. Zie de agenda.

De foto’s staan natuurlijk in het archief 2024.

HaAlZe Toernooi Almere

Zaterdag 10-02-2024 was de laatste speeldag van de onderlinge competitie tussen de Jeu de Boulesverenigingen van Harderwijk, Almere en Zeewolde.
De spelers van Les Trois Etoiles uit Zeewolde gingen hiervoor naar Almere om daar in de hal van Jeu de boules Almere voor hun vereniging te strijden. De competitie bestond uit drie wedstrijddagen, bij elke vereniging één. De eindoverwinning ging naar de Harderwieker Bieleggers uit Harderwijk. Almere eindigde als tweede en Zeewolde als derde. De beste teams van elke vereniging kregen een prijs uitgereikt. Voor Les Trois Etoiles waren dat Hub Rings en Roel den Bakker. Zij kregen ook nog een extra prijs omdat ze het beste team van de dag waren.
Volgend jaar wordt de onderlinge competitie wederom georganiseerd, en zal hoogstwaarschijnlijk de jeu de boulesvereniging van Lelystad ook deelnemen. De spelers uit Zeewolde zijn enthousiast over deze vorm van competitie en zien er naar uit om weer deel te nemen.

Zie hier het verslag van Hans v. G.

De foto’s staan weer in het archief 2024.

Kouwe Klauwen Toernooi 2024

Zondagmiddag vond op de banen van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles het Koude Klauwentoernooi plaats.
Het weer was zeer aangenaam, met een vriendelijk zonnetje, dus de naam van het toernooi was niet helemaal toepasselijk.
Ook de sfeer was zeer aangenaam, al werd er behoorlijk fanatiek gespeeld.
Winnaar van het toernooi werd Harry Uit de Bosch (3 gewonnen, plus 26).
Op de tweede plaats eindigde Henk van Ittersum (3 gewonnen, plus 22) en derde plaats was voor Piet Verschure (3 gewonnen, plus 18). De Volgende Keer Beter prijs ging naar Els Jelderda.
De prijzen waren mogelijk gemaakt door De Koopman.  
Het volgende toernooi voor Les Trois Etoiles is op 10 februari in Almere, in het kader van de onderlinge competitie met Harderwijk en Almere.

Zie hier het verslag van Hans v. G.

De foto’s staan in het archief 2024

‘K wis’t Zeewolde 2023

Op de laatste dagen van het jaar heeft een delegatie van onze vereniging onder aanvoering van Ina den Bakker, José Verschure en Henny de Jong deel genomen aan de jaarlijkse kwis ‘K wis’t . Onder veel enthousiasme werden de 75 vragen al of niet opgelost.  Het dorp werd rondgelopen en het buitengebied afgefietst om de moeilijke vraagstukken op te lossen. Terwijl anderen het internet afspeurden voor de onmogelijke vragen te beantwoorden. Het maximaal te behalen punten was 228. Met de door ons behaalde 130 punten zaten we onder het gemiddelde van 138 punten.  Maar het was erg gezellig op de  bijeenkomsten in de kantine en tijdens de uitslag in de Open Haven.

Het verslag van Hans v. G. staat onder deze link.

Er staan ook weer foto’s in het archief.

Kerst toernooi 2023

Het duurt nog bijna een week voordat het Kerst is, maar de kerststemming zat er zondagmiddag alvast goed in bij Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles. De kantine aan de Horsterweg was mooi versierd, op de baan was een vuurkorf en de spelers hadden ook hun best gedaan om in kerstsfeer te verschijnen. Het was een heel geslaagde en gezellige middag, want er werd natuurlijk ook gebould. Na drie wedstrijdrondes waren de winnaars bekend:

Hub Rings en Roel den Bakker (3 gewonnen, plus 27). De tweede prijs ging naar Ineke en Paul Ebbeling (3 gewonnen, plus 24) en de derde prijs naar Johanna en Harry uit de Bosch (2 gewonnen, plus 10). De Dichter bij de but-prijs was deze middag voor Els Hälsig en Sjef de Rooij. Alle prijswinnaars kregen een prijs overhandigd die gesponsord was door Bakkerij De Toren.

Beaujolais toernooi

Zondagmiddag vond op de Jeu de Boulesbanen aan de Horsterweg het Beaujolaistoernooi van Les Trois Etoiles plaats. Het was natuurlijk de vraag hoe de weersomstandigheden zouden zijn, maar dat viel alleszins mee. Omdat aan het eind van de middag regen verwacht werd stelde de wedstrijdleiding wel een tijdslimiet per speelronde in. Grootste verrassing was wel dat alle 27 deelnemers met een prijs naar huis gingen. Dit dankzij gulle sponsoring door de plaatselijke slijterijen Mitra en Gall & Gall (met dank aan Hans van Gemen). Er was voor de gelegenheid zelfs een speciaal etiket gemaakt door drukkerij Holwerda.
Voor de nummers 1 t/m 3 waren er prijzen speciaal uit Frankrijk geïmporteerd (met dank aan Wim Joosten). De eerste prijs ging naar Hub Rings, de tweede prijs naar Ina Rings, en de derde prijs naar Dick Roose.  

Het verslag van Hans v G. staat hier 

De foto’s staan in het archief van 2023 met dank aan de fotografen.

Vrouwen-Mannen toernooi

Voor de eerste keer in de geschiedenis van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles vond er een toernooi plaats waarin de vrouwen tegen de mannen speelden. Er zijn momenteel ongeveer evenveel vrouwen als mannen lid van de vereniging, en van beide waren 12 spelers aanwezig zondagmiddag. In elk van de drie speelronden speelden twee vrouwen tegen twee mannen, wel steeds in wisselende samenstelling. De mannen wisten met overmacht te winnen: 28 winstpartijen, tegen 8 voor de vrouwen.
Dankzij sponsoring door verzorgmijnhuid.nl was er voor de beste drie spelers van zowel mannen als vrouwen een prijs.
Bij de mannen gingen de prijzen naar: Sjef de Rooij (1e), Roel den Bakker (2e) en Harry uit den Bosch (3e).
Bij de vrouwen naar: Ineke Ebbeling (1e), Ina den Bakker (2e) en Netty Groenhoff (3e).

Zie hier het verslag van Hans v. G.

De foto’s staan in de beveiligde omgeving van het archief 2023.

Stenen Training.

Weer een verhaaltje van onze vaste inzender Hans v. G. over het gebruik van stenen tijdens de training.

Transport Boules.

Een verhaaltje over het transporteren van de boules en toebehoren door Hans v G. Bij de toebehoren zijn voor de echte pro’s ook nog een tellertje nodig en een munt om te tossen.

Meeuwsen Strandtoernooi

Het jaarlijkse Meeuwsen Strandtoernooi van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles vond afgelopen zondagmiddag plaats op het strand van Zeewolde. Helaas kon Maarten Meeuwsen door omstandigheden zelf niet meespelen. De weersomstandigheden waren prima: het zonnetje scheen de hele middag en de temperatuur was aangenaam. De eerste twee ronden van het toernooi werden op het strand gespeeld en de laatste ronde op de baan aan de Horsterweg. Daar vond ook de prijsuitreiking plaats. De prijzen waren beschikbaar gesteld door www.verzorgmijnhuid.nl, met dank aan Hans van Gemen.
De eerste prijs was voor Henk van Ittersum (3 gewonnen, plus 30). De tweede prijs was voor Sjef de Rooij (3 gewonnen, plus 19) en de derde prijs voor Paul Ebbeling (3 gewonnen, plus 13). De Volgende Keer Beter Prijs ging naar Arie Wassenaar.

Zie hier het verslag van Hans v G. En een overzicht van de Prijzen.

De foto’s staan weer in het archief 2023.

De Ballen gaan naar het strand.

Ja Zeewolde Beach is komende zondag 24 september om 13.00 uur het toneel van het jaarlijkse Meeuwsen strand toernooi.
De strakke wedstrijdorganisatie is natuurlijk weer in de ervaren handen van Hub en Piet.
Het lijkt een zeer mooie stranddag te worden, dus niet meedoen is geen optie. En er wordt gezorgd voor voldoende schaduw en verkoelingen en zonnebrillen (sponsor).
Voor de bezoekers, ik hoop in grote getalen aanwezig om, opa, oma, broer, neef, nicht, man, vrouw, overbuurman, schoonzoon, vader, moeder, aan te moedigen.
Er zijn helaas alleen nog VIP-kaarten verkrijgbaar maar dan krijg je wel een Meet and Greet met de winnaars erbij.
Inmiddels worden kosten (sponsor) noch moeite gespaard om het strand speelklaar te krijgen, om zo te voorkomen dat er ballen maar vooral butjes zoekraken.
Mooi is het als alle leden die onze vereniging een warm hart toedragen er zondag bij zijn, in wat voor vorm dan ook: speler, toeschouwer, promotor, demo geven aan belangstellende, aanmoedigen, zorgen voor de catering!!!!! enz.
DUS ALLE LEDEN ZONDAG 13.00 Zeewolde BEACH.
Iedereen, heel veel spelplezier en gezelligheid gewenst.

 

HaAlZe toernooi Zeewolde september 2023

Zondagmiddag was Zeewolde aan de beurt om de onderlinge competitie van Jeu de boulesverenigingen uit Zeewolde, Harderwijk en Almere te organiseren. Het was stralend weer en de banen lagen er prima bij dankzij werkzaamheden van diverse clubleden. Van elke vereniging deden 8 teams mee, dus het was behoorlijk druk op de banen. Na drie ronden werd de uitslag bekend gemaakt: Almere had de meeste partijen gewonnen, maar in de totaalscore na twee wedstrijdmiddagen stond Harderwijk er net iets beter voor en mocht de wisseltrofee weer mee naar huis nemen. De laatste wedstrijddag is begin 2024 in Almere, dan wordt de definitieve uitslag bepaald.

De beste teams van elke vereniging kregen een prijs. Voor Les Trois Etoiles Zeewolde was dat het team Fred Bom en Arie Wassenaar.

zie hier het verslag van Hans van Gemen.

De foto’s staan in het archief.

Opknappen baan

Zondag liggen onze banen er weer perfect bij. Een aantal leden zijn weer flink aan het werk gegaan op onze banen. Niet om een partijtje te boulen, nee, ze hebben maar liefst 3 kuub grint verzet, weggewerkt en keurig over de banen verspreid. Een hele klus, dat was dus effe zweten.

Bedankt Chris, Henk, Hub, Piet en Roel. De leden zullen jullie dankbaar zijn.

Ook de scoreborden zijn aangepakt. zie verslag

Zie de foto’s in het archief.

Sassenheim 2023

Sinds 1997 spelen de Jeu de boulesverenigingen van Zeewolde en Sassenheim jaarlijks een toernooi tegen elkaar. Dit gebeurt afwisselend in Zeewolde en Sassenheim. Slechts een paar keer ging de clubontmoeting niet door, bv in coronatijd. Dit jaar vond het toernooi voor de 24e keer plaats en wel in Sassenheim bij De Vaste Voet. De ontvangst was zoals altijd weer hartelijk en velen ontmoetten elkaar als oude bekenden.
Tussen de regenbuien door kon er gebould worden en na drie speelronden was duidelijk dat de wisseltrofee in Sassenheim zou blijven.
Als beste spelers van Les Trois Etoiles Zeewolde kregen Hub Rings en Roel den Bakker nog een prijs.
Na afloop was er een gezellig Chinees buffet. Volgend jaar gaat Les Trois Etoiles proberen de trofee naar Zeewolde te halen.
Volgende week zondag is er alweer een toernooi, het vervolg van de HaAlZe competitie. Dan komen de clubs uit Harderwijk en Almere op bezoek in Zeewolde voor het vervolg van de onderlinge wedstrijd.

Zie hier het verslag van Hans van Gemen.

De foto’s staan in het archief 2023.

HaAlZe toernooi HArderwijk augustus 2023

Zondagmiddag 076-08-2023 ging een groep van 16 spelers van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles naar Harderwijk om daar een toernooi te spelen. In de afgelopen jaren was er een poldercompetitie tussen verenigingen uit Zeewolde, Almere en Lelystad. Die competitie is dit jaar uitgebreid naar ‘het oude land’. Jeu de boules verenigingen uit Harderwijk en Nijkerk zouden deelnemen. Door diverse omstandigheden zijn de clubs uit Lelystad en Nijkerk afgevallen, zodat Harderwijk, Almere en Zeewolde overbleven (vandaar de naam van het toernooi). Op de prachtige accommodatie van De Harderwieker Bieleggers streed Zeewolde voor wat het waard was, maar dat was helaas niet voldoende voor de winst. Harderwijk was sterker. Het beste team per vereniging kreeg een prijs; voor Zeewolde was dat Hub Rings en Roel den Bakker.
Op 3 september vindt de volgende ronde van het toernooi plaats, op de banen van Les Trois Etoiles aan de Horsterweg.

Foto’s staan zoals gewoonlijk in het archief 2023.

Endurance for All 2023

Ook leden van onze vereniging hebben deelgenomen aan het Endurance 2023. Ze hebben met succes de Endurance for all volbracht. Wij zijn trots op onze kanjers! Gefeliciteerd!

Foto’s in archief 2023

Strand toernooi juni 2023

Zondagmiddag 18 juni hield de Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles het traditionele strandtoernooi. Een twintigtal leden streden om de eerste 3 plaatsen. Het weer was heerlijk en op het strand was het gezellig druk. Veel voorbijgangers bleven staan kijken waardoor het geheel een leuk evenement werd. Op het strand werden 2 partijen gespeeld en de 3e partij op het sportcomplex van de vereniging aan de Horsterweg. Het eindresultaat was verbluffend. Er waren maar liefst 3 spelers die 3 wedstrijden hadden gewonnen. Maar met kop en schouders stond op de eerste plaats Wim Joosten, op de tweede plaats eindigde José Verschure en de derde plaats werd ingenomen door Bertus Vree! Zoals altijd werd na afloop onder het genot van een drankje en een hapje nog lang nagepraat. Ook interesse in zo’n gezellige dag, kom maar langs en speel met ons mee. Ons sportcomplex ligt achter de hockey. Je bent lekker in beweging en het is weer goed om met andere mensen in contact te komen. Kijk voor mee informatie op onze website www.jeudebouleszeewolde.nl of op onze facebookpagina.

Foto’s staan weer in het archief 2023

Start beweegcaroussel Zeewolde bij Jeu de boules

Woensdag 10 mei vond de eerste sportclinic in het kader van de Beweegcaroussel plaats bij Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles.
De beweegcaroussel wordt georganiseerd door Sport en Cultuur Zeewolde in samenwerking met diverse sportverenigingen in Zeewolde en is bedoeld om Zeewoldenaren op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met een sport en de betreffende vereniging.
De deelnemers kregen eerst een uitleg over het spel, de spelregels en hoe het er bij Les Trois Etoiles aan toe gaat. Daarna kon men dit alles in praktijk gaan brengen op de baan. De vereniging had gezorgd voor voldoende boules en er waren diverse leden aanwezig om te spelen. Ook was er belangstelling van andere deelnemende sportverenigingen, wat zeer gewaardeerd werd.
De clinic werd afgesloten met een drankje en gezellig napraten. De deelnemers waren enthousiast en beloofden zeker terug te komen tijdens een reguliere speelavond of -middag. Missie geslaagd dus!

Foto’s staan in het archief 2023

Valentijns toernooi 2023

De eerste zondag na Valentijnsdag is traditiegetrouw de dag waarop het Valentijns toernooi gespeeld wordt bij Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles. Dit is een altijd speciaal toernooi omdat iedereen een partner kiest waar hij/zij normaal gesproken geen toernooien mee speelt.
De spelers kopen voor elkaar een klein Valentijns cadeautje, dus elke deelnemer heeft een prijs (zie bijgaande foto).
De wedstrijd werd gespeeld over drie ronden, met een tijdslimiet.
Op de eerste plaats eindigden Henny de Jong en Roel den Bakker (drie gewonnen, plus 12). Op de tweede plaats eindigden Fred Bom en Ina den Bakker (twee gewonnen, plus 14) en op de derde plaats Janine Leclercq en Hub Rings (twee gewonnen, plus7).
De Volgende Keer Beterprijs ging naar Marian Straks en Dick Roose.
Het volgende toernooi op de kalender is het Snerttoernooi op 19 maart.

Foto’s staan zoals gewoonlijk in het archief van 2023.

Koude Klauwen toernooi 2023

Zondagmiddag 29-01-2023 speelden de jeu de boulers van Les Trois Etoiles het Koude Klauwentoernooi.
De naam was ook voor deze wedstrijd zeer toepasselijk, want het was behoorlijk koud. De wedstrijdleiding had daarom besloten om voor elke speelronde een tijdslimiet van 45 minuten in te stellen. Zodoende kon iedereen zich tussendoor lekker opwarmen in de kantine.
De puntentelling werd hierdoor wel wat ingewikkelder omdat wedstrijden dus in een gelijkspel konden eindigen. Na het nodige rekenwerk kon de wedstrijdleider na drie wedstrijden de uitslag bekend maken.

Op de eerste plaats eindigde Roel den Bakker (+31), op de tweede plaats eindigde Wim Joosten (+17) en op de derde plaats Ina Rings (+15). De Volgende Keer Beterprijs ging naar Miriam de Rooij.

De foto’s staan in het archief van 2023.

Het volgende toernooi op de agenda is het Valentijntoernooi op 19 februari.

Clubontmoeting Sassenheim.

Jeu de boules Clubontmoeting

Voor de 23e keer was er zondagmiddag een clubontmoeting tussen de jeu de boules verenigingen van Zeewolde en Sassenheim.

Zowel Les Trois Etoiles (Zeewolde) als De Vaste Voet (Sassenheim) behaalden 11 keer de overwinning in de afgelopen jaren, dus het was erg spannend wie dit jaar de wisseltrofee mocht meenemen.

Na drie speelronden bleek Sassenheim duidelijk de betere partij en behaalde dus de wisseltrofee. Volgend jaar vindt de clubontmoeting weer plaats in Sassenheim. Na afloop was er een gezellig samenzijn en een gezamenlijke maaltijd.

De foto’s staan in het archief 2022

Clinic voor ouderen.

Op 14-07-2022 heeft de clinic voor ouderen plaatsgevonden. 

In de eerste plaats wil het bestuur de leden bedanken die daarbij geholpen helpen en het mede tot een groot succes hebben gemaakt. De deelnemers werden warm ontvangen en de uitleg en behulpzaamheid van de aanwezige leden was groot. Top! 

Zie voor de foto’s onze facebook pagina en binnenkort ook de website. Ook Zeewolde Actueel en de LOZ waren aanwezig en hebben uitgebreid aandacht aan de JdB clinic besteed op hun Internet pagina’s en komende week in de krant.

In totaal werd er deelgenomen door 13 personen. 5 deelnemers zijn meteen lid geworden en nog 2 deelnemers hebben een inschrijfformulier meegenomen en hebben toegezegd vanaf oktober lid te worden. 
Namens alle leden heten wij van harte welkom:

Liza Kieft,
Annemarie Salemons,
Chris van Raaij,
Ineke en Albert Bouwman,
Ria Laanen,
Gerrit Thiele

Wij wensen hen veel boule plezier!

In oktober hopen wij welkom te heten Saskia en Ron Masereeuw. 
De foto’s van de clinic staan in het archief.

ALV, BBQ en “Midzomernacht toernooi”

Op donderdag 7 juli 2022 moesten we een druk programma afwerken. 

Om 16.30uur begonnen we met een kleine Algemene Leden Vergadering. Het ging voornamelijk over een bestuursverkiezing. Wim Joosten was aftredend penningmeester en was niet herkiesbaar. Hij vond het wel genoeg na 12 jaar penningmeester. Hub Rings gaf zijn tijdelijke bestuursfunctie op.

Fred Bom werd bereid gevonden om de vacature van secretaris in te vullen en Rinus Meijers stelde zich beschikbaar als penningmeester. Fred en Rinus werden met algemene stemmen verkozen. De voorzitter richtte een bedankwoord aan Wim en Hub. Wim kreeg een mooi aandenken voor zijn 12 jaar penningmeesterschap en Hub kreeg een “versnapering”. (hij kreeg al een aandenken bij zijn afscheid als voorzitter)

Daarna was het tijd voor het onthullen van de vlag en een toost met champagne op de vereniging.

Eenieder kreeg nog 3 consumpties en kon de BBQ beginnen. Het vlees was verzorgd door Troost Catering en werd door de kleinzoon van Fred gebakken. Zodat het vlees goed gaar en lekker was.

Na de BBQ begon het “midzomernacht toernooi”. Na 2 rondes werd de navolgende uitslag bereikt. Eerste prijs was voor Wim Joosten 2 gewonnen 15 plus punten, tweede prijs was voor Henny de Jong 2 gewonnen 14 plus punten en de derde prijs was voor Henk van Ittersum 2 gewonnen 12 plus punten. De volgende keer beter prijs was voor Ina Rings.

Kortom Het was een geslaagde en gezellige dag. En het bleef nog lang onrustig op de club.

De overige foto’s staan in het archief.

Bezoek uit België

Vandaag 06-07-2022 hebben wij bezoek gehad van een viertal Belgen van de Petanque club Den Akker uit Oedelem, een plaatsje te oosten van Brugge. Jeroen en Sofie met hun dochter en hun vrienden Christine en Jozef verbleven op de Eemhof. Daar zij fanatieke boulers zijn hebben ze via Google en de Website ons gevonden om een potje petanque te spelen. Het was erg gezellig.

Als je in de buurt van Brugge bent dan kan je bij hun ook een potje petanque spelen. Zie hun website PC Den Akker 

Triathlon for All 2022

Een groep van 9 leden van LTE nam deel aan de Triathlon for All tijdens de Zeewolde Endurance:
Ina en Hub, Ria en Bertus, Els, Ria Th, Marian, Roel en Ina. Karel had zijn vrouw, haar zus en een vriendin afgevaardigd. Zodoende was er een hele groep bij elkaar in de blauwe clubshirts.
We begonnen met een halfuur zwemmen in het Baken, voor de meesten van ons de kennismaking met dit prachtige nieuwe gebouw. Daarna was het tijd voor koffie en gingen we 25 km fietsen door de Stille Kern. Bij het Baken was ook de lunch, gevolgd door een wandeling door Zeewolde van 5 km (iets ingekort vanwege dreigend onweer). In het centrum sloten we aan bij de andere twee groepen deelnemers en gezamenlijk kwamen we over de finish en kregen we onze medaille. Erg leuk dat we bij de finish applaus kregen van een aantal jeu de boulers. Het was een prachtig evenement om mee te maken, prima verzorgd en goed georganiseerd. En het was vooral heel gezellig om met zo’n mooie groep mensen van LTE mee te doen. Volgend jaar kunnen we misschien met een grotere groep meedoen? Het is een goede PR voor de vereniging, want er zijn veel foto’s en filmpjes gemaakt en overal staan wij op in clubkleding!

De foto’s staan in het archief.

Strandtoernooi 2022

Zondagmiddag 11-06-2022 hield Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles een strandtoernooi. Een prima moment om de nieuwe beachflag in gebruik te nemen, zodat duidelijk was welke vereniging daar bezig was. Twintig deelnemers speelden onder prima omstandigheden drie wedstrijden à la mêlee (dat wil zeggen elke wedstrijd met een andere partner). De prijsuitreiking en de nazit vonden plaats bij de kantine aan de Horsterweg, nog steeds onder een stralende zon. De eerste prijs ging naar Roel den Bakker (3 gewonnen, plus 33). De tweede prijs was voor Jan Gordijn (3 gewonnen, plus 28), en de derde prijs voor Hub Rings (3 gewonnen, plus 24). Ook Marijke van Hamersveld en Henk van Ittersum hadden drie partijen gewonnen, maar vielen vanwege lagere pluspunten niet in de prijzen. De Volgende Keer Beterprijs was voor Netty Groenhoff.

Het volgende toernooi op de agenda is het Midzomernacht-bbq toernooi op 7 juli.

foto’s staan in het archief 2022

Grastoernooi 2022

Zondagmiddag 16-05-2022 werd het Grastoernooi gespeeld van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles. Onder een stralende zon kozen 12 teams een plekje in de schaduw onder de bomen om hun partij te spelen. Zoals gewoonlijk was het weer enorm gezellig. Ook de jeugd van de voetbal kwam even een kijkje nemen en vonden het leuk.

Na een intensieve en warme middag werd het resultaat opgemaakt en vond de prijsuitreiking plaats.

De eerste plaats was voor Hennie Rozengarden en Wim Deege (3 gewonnen, plus 20). Op de tweede plaats eindigden Hub Rings en Roel den Bakker (2 gewonnen, plus 14) en als derde eindigden Wim Joosten en Henk van Ittersum (2 gewonnen, plus 9). De Volgende Keer Beterprijs was voor Marian Straks en Marius Wolthers.

Het volgende toernooi  is op 12 juni, en dat is een strandtoernooi.

Toeschouwers zijn dan zeker welkom! Wilt u eens komen kijken of meespelen dan is dat altijd mogelijk. U bent van harte welkom aan de Horsterweg 216.

De foto’s staan zoals gewoonlijk in het archief.

 

Valentijnstoernooi 2022

Het Valentijnstoernooi was om diverse redenen uitgesteld tot 27 februari. Hoewel dus bijna twee weken na dato waren er volop Valentijnscadeautjes. Want dat is de traditie: ieder kiest een partner voor die middag met wie hij/zij normaal niet speelt tijdens een ander toernooi. En iedereen neemt een klein cadeautje mee voor de Valentijn.

Het was zoals altijd een gezellig en geslaagd toernooi. Na drie ronden werd de balans opgemaakt. Op de eerste plaats eindigden Ina den Bakker en Dick Roose (3 gewonnen, plus 31). De tweede plaats was voor José Verschure en Jaap Schuringa (3 gewonnen, plus 13), en de derde plaats voor Netty Groenhoff en Piet Verschure (2 gewonnen, plus 14).

Beaujolaistoernooi 2021

De boulers van Les Trois Etoiles speelden zondagmiddag het Beaujolaistoernooi op de banen aan de Horsterweg. Dit was een à la mêlee toernooi, dat wil zeggen dat men elke speelronde met een andere partner speelt. Het was een spannend toernooi want er waren maar liefst 6 mensen die alle drie de wedstrijden wonnen. Voor plaats drie en twee moest zelfs een extra boule gegooid worden omdat de spelers exact gelijk stonden in punten.

De prijzen werden als volgt verdeeld: de eerste prijs was voor Els Jelderda (drie gewonnen, plus 29). De tweede prijs ging naar Fred Bom (drie gewonnen, plus 28) en de derde prijs naar Roel den Bakker (drie gewonnen, plus 28). De Volgende Keer Beterprijs was voor Marian Straks.

De middag was een succes mede door de wedstrijdleiding van Hub Rings. En de catering werd verzorgd door Marian Straks en Ina den Bakker.

De foto’s staan weer in het archief 2021.

“Bostoernooi” 2021

Zondagmiddag 24-10-2021 organiseerde Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles een toernooi voor de leden. Het was de bedoeling dat dit een bostoernooi zou zijn. Om moverende redenen  werd dit toch een baantoernooi maar dan alleen op het “zachte” gedeelte van de baan. Het was een a la mêlee toernooi. Dit betekende drie wedstrijden spelen met steeds een andere partner tegen ook telkens wisselende tegenstanders. De weersomstandigheden waren prima, het zonnetje scheen de hele middag op de baan aan de Horsterweg!

De vrouwen van Les Trois Etoiles deden het goed dit toernooi: alle prijzen gingen naar een vrouw. De eerste prijs was voor Marian Straks (drie wedstrijden gewonnen, plus 14 punten). De tweede prijs ging naar Ria Vree ( drie gewonnen, plus 13) en de derde prijs naar Els Jelderda (twee gewonnen, plus 15). De Volgende Keer Beterprijs was voor Henny de Jong.

Het volgende toernooi is het Beaujolaistoernooi op 14 november.

Foto’s staan in het archief 2021.

Intentieovereenkomst ondertekend door LTE

Afgelopen zaterdag heeft onze voorzitter Roel den Bakker, samen met de sportverenigingen op het sportpark de Horst, een intentieovereenkomst ondertekend. Vooraf hield de wethouder sportzaken, Ewout Suithoff,  een korte toespraak, waarin hij nog expliciet onze vereniging noemde en de voorzitter en het bestuur complimenteerde met hun inzet, waardoor o.a. het ledenniveau na een moeilijke (corona)-tijd verdubbelde. De aanwezige vertegenwoordigers van de andere sportverenigingen lieten blijken dat ook een geweldige prestatie te vinden.

De ondertekening van de overeenkomst betekent voor onze vereniging, dat wij een subsidie tegemoet kunnen zien ter ondersteuning van onze activiteiten en een start te kunnen maken met het plan om een overdekte accommodatie te realiseren.
Maar de gemeente Zeewolde verwacht natuurlijk wel een tegenprestatie. Zo wordt van elke vereniging op het sportpark verwacht, een eigen toekomstvisie op te stellen dan wel te actualiseren. Ook dienen zij hun exploitatie te verbeteren door besparingen, ledengroei en verhoging van inkomsten. Tevens moet hun sportaanbod worden verbeterd, waarbij er oog is voor de verschillende leeftijdscategorieën (inclusief mensen met een beperking). Daarnaast moeten de sportaccommodaties op peil worden gehouden volgens de daarvoor geldende normen. Door ondertekening van deze Intentieovereenkomst hebben alle verenigingen beloofd dit te doen.

De bijeenkomsten ter voorbereiding van deze overeenkomst hebben geleid tot een goed contact tussen onze vereniging en de andere sportverenigingen. Dit zal ongetwijfeld leiden tot een goede vorm van samenwerking op diverse gebieden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gezamenlijk inkoop beleid. Kortom de Jeu de Boulesvereniging Les Trois Etoiles staat nog duidelijker op de kaart in Zeewolde en heeft zich de afgelopen tijd goed laten horen.

Fred Bom

Zie ook:

De foto’s in archief 2021

Lokale Omroep Zeewolde

Zeewolde Actueel  

Meeuwsen Strand Toernooi 13-09-2021

Clubontmoeting Sassenheim 29-08-2021

Vanwege corona moesten we een jaar overslaan, maar in 2021 kon de clubontmoeting met De Vaste Voet in Sassenheim gelukkig wél doorgaan.

De Vaste Voet bestond in 2020 40 jaar en dat jubileum werd door corona ook al uitgesteld tot 2021. De clubontmoeting met Les Trois Etoiles was voor hen de start van een heuse feestweek. Gelukkig hadden wij om hen te feliciteren een leuke attentie meegenomen: kleine gebakjes met het logo van De Vaste Voet. Dit gebaar kon op veel waardering rekenen.

De ontvangst was zoals altijd heel hartelijk, er was soep, er waren broodjes en waren veel oude bekenden. Natuurlijk ook nieuwe gezichten, net als bij ons trouwens. Daarna was het tijd voor de wedstrijd, we speelden drie ronden. Hennie en Fred deden mee aan de wedstrijd ‘wie speelt de langste partij’ want zowel in de eerste als in de tweede speelronde duurde hun wedstrijd het langst van allemaal. In de derde ronde ging het gelukkig wat sneller.

Het weer was ondertussen niet al te best, het regende af en toe behoorlijk hard. Heel jammer, want de weersvoorspellingen waren voor het westen van het land droog.

Niettemin was het een heel gezellige middag, al kwam Zeewolde er niet aan te pas in de score, we verloren dik van Sassenheim. De eer werd hoog gehouden door Hub en Roel, die drie wedstrijden wonnen en daarom een flesje wijn mee mochten nemen. Bij Sassenheim waren Anita en Ton de beste spelers.

Na afloop konden we genieten van een overheerlijk Chinees buffet en maakten we alvast een afspraak voor augustus volgend jaar. Dan komt De Vaste Voet weer naar Zeewolde en gaan wij proberen de wisseltrofee terug te halen!

In de kantine van DVV hangt onderstaande foto: een bedankje namens LTE voor de geschonken bloembollen, die in ons perkje prachtig staan te bloeien!

De overige foto’s staan zoals gewoonlijk in het archief 2021.

Fotoboek

Er is in het archief een fotoboek geplaatst met de portretten van de leden. Zo kunt u de oude als de nieuwe leden sneller herkennen. Als u met de muis over de foto gaat dan wordt de naam zichtbaar. Als u het portret groter wilt zien dan klikt u op de foto. Dit fotoboek wordt nog aangevuld.

Promotie filmpjes

De foto’s en filmpjes die gemaakt zijn tijdens de promotiemiddag staan nu in het archief van 2021.

Toernooien

Er staan weer toernooien op de agenda. Maar deze zijn nog onder voorbehoud i.v.m. corona maatregelen of de gemeentelijke verordeningen. Zie de Agenda op deze website.

Consumptiekaarten

Met ingang van 13-6-2021 zullen er consumptiekaarten worden verkocht.

Zie de brief van de barcommissie.

Tijdens de laatste ALV is er besloten het geldverkeer bij onze bar te minimaliseren. Barkaarten van    € 10,00 of € 20,00 kunnen bij de bar gekocht worden.

Deze verkoop wordt bijgehouden in een schrift, zodat er een extra controle is. Op de achterzijde van de barkaart kan de naam van de koper genoteerd worden.

De oude barbriefjes blijven gewoon bestaan. Hierop wordt de naam en het gebruik bijgehouden. Bij afrekening kan dan het totaalbedrag van de gebruikte consumpties verrekend worden door het bedrag op de barkaart af te strepen.

De gebruiker en de barbediende doen dit gezamenlijk, dit ter controle.

Als bij afrekening blijkt dat er te weinig saldo op de barkaart staat kan men altijd een nieuwe kopen. Wij hopen dat jullie begrip hebben voor de nieuwe situatie.

De barcommissie.

Meeuwsen Strandtoernooi 20-09-2020

Voor het eerst sinds de corona-uitbraak kon er weer een toernooi plaatsvinden: het Meeuwsen Strandtoernooi.

8 teams namen er aan deel. Sponsor Maarten Meeuwsen was zoals  gebruikelijk ook van de partij. Helaas viel hij met zijn partner Roel niet in de prijzen deze middag.

Het was prachtig weer om op het strand te boulen: volop zon en een aangename temperatuur. Nadat er drie wedstrijden gespeeld waren op het strand ging iedereen naar de kantine. Daar vond de prijsuitreiking plaats en was het tijd voor een hapje en drankje.

De uitslag:

  1.  Netty en Hub (3 gewonnen, plus 6)
  2.  Henk en Barend (2 gewonnen, plus 15)
  3.  Ina en Ina (2 gewonnen, plus 15)
  4.  Maarten en Roel (2 gewonnen, plus 14)
  5.  José en Piet (2 gewonnen, plus 9)
  6.  Ria en Bertus (1 gewonnen, -9)
  7.  Hennie en Wim D. (0 gewonnen, -19)
  8.  Leida en Jan (0 gewonnen, -32)

De foto’s staan zoals gewoonlijk weer in het archief van 2020

Nieuwe extra speelavond.

Vanaf dinsdag 21 juni kan er ook weer op de dinsdagavond gespeeld worden. U hoeft u niet meer van te voren in te schrijven maar wel op een lijst genoteerd worden i.v.m. corona registratie.

Clubontmoeting met de Vaste Voet en Poldertoernooi

De clubontmoeting met de JBV Vaste Voet  in Sassenheim gaat dit jaar niet door.  Het poldertoernooi gaat dit jaar ook niet door.

Coronavirus

I.v.m. de maatregelen tegen het Coronavirus zijn alle activiteiten tot en met 1 juni 2020 opgeschort.  Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan wordt u uiteraard op de hoogte gehouden.

Hopelijk zien we elkaar vanaf 2 juni 2020 weer in goede gezondheid. 

Jeu de boules Valentijnstoernooi

Zondagmiddag waren diverse sportwedstrijden afgelast wegens de storm Ciara. Het Valentijnstoernooi van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles ging echter wél door: de spelers werden behoorlijk beschut door de heg die om de baan staat.

Bij het Valentijnstoernooi kiezen de spelers een eigen Valentijn: een partner voor één middag. Dat levert vaak verrassende combinaties op. Voor het begin van de wedstrijd worden er Valentijnscadeautjes uitgewisseld.

Op de eerste plaats eindigde het team Marius Wolthers en Roel den Bakker (3 gewonnen, plus 32),

op de tweede plaats het team Ina Rings en Wim Joosten (2 gewonnen, plus 14)

en op de derde plaats het team Pietronella (Piet) Verschure en Hennie Rozengarden (2 gewonnen, plus 1).

Het volgende toernooi op de kalender is het familietoernooi op 15 maart.

De foto’s staan zoals gewoonlijk in het archief.

Koude Klauwen Toernooi.

Op zondag 26-01-2020 vond op de banen van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles het Koude Klauwen Toernooi plaats.

Met die “koude klauwen” viel het nogal mee, want het was een aangename temperatuur en een vuurkorf op de baan zorgde voor extra verwarming. Het toernooi was à la mêlee, dat wil zeggen dat men per ronde met een andere speler een team vormt. De eerste prijs was voor Roel den Bakker (3 gewonnen, plus 22).

De tweede prijs ging naar Ina den Bakker (3 gewonnen, plus 19)

en de derde prijs ging naar Henk van Ittersum (2 gewonnen, plus 11).

De Volgende Keer Beter Prijs was deze middag voor Hennie Rozengarden. Na afloop was er voor iedereen een kom snert.

Het volgende toernooi op de kalender is het Valentijns toernooi op zondag 9 februari.

De foto’s staan in het Archief 2020. Ook de foto’s van de super mêlee in Almere staan er.

Les Trois Etoiles opent vernieuwde Kantine

Met het onthullen van het naambord “De drie sterren keet” opende Jeu de Boules vereniging Les Trois Etoiles onlangs op feestelijk wijze de vernieuwde kantine.

Na de kerst 2019 begon een behoorlijke renovatie van de kantine. Er kwam een nieuwe tegelvloer en alles kreeg een schilderbeurt. Ook de bar en de stoelen zijn vernieuwd. Diverse leden hebben meegeholpen om de opknapbeurt te realiseren. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kon iedereen het resultaat bewonderen. De naam “De Drie Sterren Keet” verwijst naar de beginjaren van de Jeu de Boules vereniging, in de toenmalige Driesterrenkeet aan de Flevoweg, tevens de naamgever van de vereniging.

De foto’s van de verbouwing en de nieuwjaarsreceptie staan in het archief 2020.

Kerst toernooi 22 december 2019.

Ondanks de slechte weersvooruitzichten kon het Kerst toernooi van Jeu de boulesvereniging Les Trois Etoiles toch doorgang vinden. Tijdens de eerste twee speelronden bleef het helemaal droog. De derde ronde werd voortijdig afgebroken omdat het toen wel heel hard ging regenen. In de gezellig versierde kantine vond de prijsuitreiking plaats.

De eerste prijs was voor Netty Groenhoff en Wim Joosten (3 gewonnen, plus 25).

De tweede prijs ging naar Marian Straks en Marius  Wolthers (2 gewonnen, plus 14)

en de derde prijs was voor José en Piet Verschure (2 gewonnen, plus 9).

De Volgende Keer Beter Prijs was dit keer voor Ina Rings en Ina den Bakker. 

De foto’s staan in het archief 2019.

Beaujolaistoernooi 24 november 2019.

De spelers van Les Trois Etoiles, Jeu de boulesvereniging in Zeewolde, bleven zondagmiddag in Franse sferen: ze speelden het Beaujolaistoernooi, met prijzen rechtstreeks uit Frankrijk geïmporteerd.

Er waren zes spelers die alle drie partijen wisten te winnen. De eerste prijs was voor Roel den Bakker (plus 29). Op de tweede plaats eindigde John Amersfoort (plus 25) en op de derde plaats Piet Verschure (plus 21).

De Volgende Keer Beter Prijs was voor Ida Amersfoort.

Het volgende toernooi op de agenda is het kersttoernooi op 22 december.

De foto’s staan zoals gewoonlijk weer in het archief 2019.

Jubileumtoernooi 3 november 2019

In november 1989 vond de oprichting van Les Trois Etoiles plaats. Vanwege het 30-jarig bestaan werd er op 3 november een jubileumtoernooi gehouden. Wethouder Ewout Suithof van sportzaken was aanwezig bij de opening en had als cadeautje namens de gemeente Zeewolde een grote zak appels meegenomen. Na de koffie/thee met een tompouce met LTE-logo begon het toernooi. Er waren maar liefst 29 deelnemers, verreweg de meeste leden waren dus aanwezig. Het toernooi ging over twee speelronden en er waren daarom behoorlijk veel spelers met twee gewonnen wedstrijden. Patrick en Henk hadden beiden 15 pluspunten en moesten daarom elk nog een boule zo dicht mogelijk bij de but plaatsen om de winnaar te kunnen bepalen. Patrick deed dit het best, en de uitslag was als volgt:

1 Patrick de Vries

2 Henk van Ittersum

3 Ria Thompson

Daarna was het tijd voor een buffet met overheerlijke Chinese gerechten en een gezellig samenzijn.

De foto’s van ons 30 jarig jubileum toernooi staan in het archief. Inclusief de foto’s van de Lokale Omroep Zeewolde. Hierbij de link van het mooie artikel in Zeewolde Actueel.

Nieuwe Foto’s

Er staan nieuwe foto’s in het afgeschermde gedeelte van de website van de Poldercompetitie in Lelystad.

Clubontmoeting Sassenheim

Zondag 25-08-2019 was het weer tijd voor de jaarlijkse ontmoeting tussen de Jeu de boules verenigingen van Zeewolde (les Trois Etoiles) en Sassenheim (De Vaste Voet). De verenigingen hebben al meer dan twintig keer een clubontmoeting gehouden, afwisselend in Sassenheim en Zeewolde. 

Ditmaal kwamen de boulers uit Sassenheim naar Zeewolde toe. De weersomstandigheden waren zeer zonnig. Op sommige gedeelten van de baan was het zelfs te warm en daarom is er ook onder de bomen in het gras gespeeld. Het was zoals elk jaar een heel gezellige middag, die werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd. 

De wisseltrofee kwam na vier jaar weer in handen van Les Trois Etoiles, want Zeewolde won zeventien tegen dertien wedstrijden voor Sassenheim. Voor de beste teams van elke club was er een klein prijsje; bij Sassenheim was dat het team Marian en Jos Buurman, bij Zeewolde was dat het team Ina en Roel den Bakker.

Volgend jaar vindt de clubontmoeting plaats in Sassenheim. De foto’s staan in het archief van 2019 op deze website.

Nieuwe Foto’s

Er staan nieuwe foto’s in het archief van 2018 en het archief van 2019.

Nieuwe Picknicktafels

Zoals een aantal van ons al heeft gezien staan er 3 nieuwe picknicktafels bij ons clubhuis. Met dank aan Wolter Koops voor hun donatie. We hopen dat deze tafels net zolang meegaan als de vorige. Laten we ze dus erg netjes houden.

Strandtoernooi 

Zondagmiddag 23-06-2019 was het prachtig weer. De bedoeling was dat ons maandelijks Jeu de Boules toernooi een combinatie zou worden van strand en eigen baan. Maar het strand was bezet door zonaanbidders.

Het was dus niet verantwoord om gebruik te maken van het strand. De beslissing was dus snel genomen terug naar onze eigen banen en daar drie partijen spelen.

Het was een prachtige middag met als resultaat 1e Wim Steggerda 3 gewonnen en + 12 punten. 2e Barend Pfrommer 3 gewonnen en + 10 punten en 3e Hennie Rozengarden eveneens 3 gewonnen en + 5 punten. Zoals altijd hadden we een volgende keer beter prijs en die ging deze keer naar Bertus Vree.

Poldercompetitie in Almere 21-10-2018

Vandaag was de laatste speeldag van de Poldercompetitie, in Almere. Het was mooi weer, dus we speelden buiten. Zeewolde stond op de derde plaats en bleef ook op de derde plaats. Almere won dit jaar de competitie en mag de wisselbeker meenemen. Het beste team van Zeewolde was vandaag het team Barend en Dick. Zij mochten een fles wijn meenemen. Volgend jaar gaan we weer proberen de wisselbeker naar Zeewolde te halen. De foto’s staan in het archief van 2018

 

 

Meeuwsen Strandtoernooi 06-10-2018 door Ina

 

De eerste prijs ging naar Henk van Ittersum en Barend Pfrommer [3 gewonnen, +28], de tweede prijs was voor Maarten Meeuwsen en Hub Rings [3 gewonnen, +27]. De derde prijs was voor Ida en John Amersfoort (2 gewonnen, +15). De Volgende Keer Beterprijs was voor Joanna Tilleman en Ria en Bertus Vree.
De prijsuitreiking vond plaats in de kantine en men sloot af met een gezamenlijke maaltijd.
De foto’s staan in het archief van 2018.

 

Privacyreglement 

 

Het kan u niet ontgaan zijn dat in het kader van de Privacywetgeving er nogal e.e.a. gewijzigd is. Ook onze vereniging heeft nu aan deze wettelijke verplichting voldaan. De privacyverklaring van onze vereniging en het daarbij behorende Privacyreglement en bijlagen zijn onder het menu item ‘informatie’ geplaatst.