Bestuur

Voorzitter Roel den Bakker:

Ik ben Roel den Bakker en sinds 1994 lid, en al 26 jaar actief in het verenigingsleven. Tot vorig jaar heb ik wedstrijdzaken gedaan en omdat ik niet telkens hetzelfde wil doen ben ik er mee gestopt. Ik heb mij na een gesprek om bestuurslid te worden geroepen gevoeld om mij bij het bestuur aan te sluiten. Ik zie het als een uitdaging mee te helpen de vereniging een betere toekomst te geven zodat we met nieuwe leden een levendige vereniging blijven. Op deze manier hoop ik dat ik nog 26 jaar het Jeu de Boules spel met veel plezier kan spelen. Tenslotte zijn we een vereniging waarbij iedereen de sport wil bedrijven, maar waar ook veel gezelligheid is.

 

Penningmeester Sjef de Rooij:

 

 

Secretaris Fred Bom:

9 jaar geleden ben ik in Zeewolde komen wonen. Vrijwel direct ben ik lid geworden van de Jeu de Boules om meer contacten te kunnen leggen. De ontvangst was warm, ik voelde me echt welkom. Al snel kwam ik er achter dat “jeu de boulen” niet zomaar een balletje werpen was. Er zit veel meer in en dat maakt het extra aantrekkelijk. Steeds weer ontdek je nieuwe technieken en leer je van elkaar en tijdens de toernooien. Daarnaast staat de gezelligheid bovenaan de lijst. Na afloop drinken we met elkaar een drankje in de kantine of zitten we buiten onder de vlag. Dat alles en nog meer was voor mij de reden om wat terug te doen voor deze vereniging, vandaar dat ik op dit moment de functie van secretaris bekleed en met plezier!

 

Bestuurslid Algemene zaken Jansje Schuringa-Panman:

De Jeu de Boules (LTE) club van Zeewolde is een gezellige club waar je heel leuk en gezellig kunt spelen. Het geeft de mogelijkheid om of alleen of met meerdere personen naar de club te gaan en daar de gezelligheid van de club te ervaren. Na het spel is het leuk om na te praten met de clubleden, met een kop thee of koffie of met een glaasje.

We hebben regelmatig onderlinge wedstrijden en maken ook daar weer een leuke uitdaging van en de strijdlust onderling is zeker aanwezig. Het bestuur waar ik deel vanuit maak, probeert het voor eenieder een gezellige middag en of avond van te maken.

We hebben gelukkig veel vrijwilligers die ons daarbij helpen.

 

Bestuurslid Algemene zaken Marian Straks:

Ik ben ongeveer 7 jaar lid van les Trois Etoiles.
Ik speel al jaren Jeu de boules, meestal op de camping met de kinderen.
Sinds ik met pensioen ben vanuit het basisonderwijs ben ik lid geworden bij deze gezellige club in Zeewolde.
Mijn hobby’s zijn naast boulen veel met onze camper weg naar verre oorden als Noorwegen, Spanje, Griekenland en vooral Frankrijk.
Ook in Nederland is ‘t heerlijk kamperen. Hier kun je mooie fietstochten maken.
In het bestuur zijn nieuwe leden gevraagd en ik wil graag een bijdrage leveren om onze club levend te houden en wil samen met alle leden een gezonde toekomst waarborgen.