Bestuur

Voorzitter Edwin Blaauw:

 

Ik ben actief lid van de vereniging sinds de open dag in juni 2018, ik ben dus nog niet zo lang actief binnen de vereniging, in alle opzichten dus de Benjamin.

Ik was zeer verrast, maar ook zeker vereerd, toen mij gevraagd werd of ik zittende voorzitter Hub Rings in het bestuur wilde opvolgen. Ik heb hier wel even over na moeten denken omdat ik zeker wilde weten dat ik daar voldoende tijd aan kon spenderen. Uiteindelijk heb ik besloten om het stokje over te nemen van Hub en tijdens de daaropvolgende ledenvergadering werd dit dan ook voorgelegd aan de leden, iedereen ging akkoord met mijn toetreding tot het bestuur, waarvoor iedereen dank, dat voelt echt als een warm bad. Dit is ook een van de dingen die ik heel fijn vind bij deze vereniging. Het is altijd gezellig en er is ruimte voor persoonlijke aandacht, in goede maar ook in mindere tijden. Verder spreek het natuurlijk voor zich dat ik heel veel plezier beleef aan het beoefenen van deze sport.

Ik heb mijzelf ten doel gesteld om de vereniging niet alleen te laten groeien in alle opzichten, maar ook zou ik graag wat meer jonge leden bij de club zien, ik denk dat dit wel noodzakelijk is voor het voortbestaan van onze geweldige club, dit zal geen gemakkelijke klus worden, maar ik zal mij hier wel vol voor inzetten. Verder hoop ik dat wanneer er vragen of opmerkingen zijn jullie mij weten te vinden, tenslotte moeten we er samen voor zorgen dat onze vereniging de leuke en gezellige vereniging blijft die het is. Ik heb er in ieder geval veel zin in.

Jeu de Boules is voor mij: ontspanning, gezelligheid en hier een daar een beetje competitie, winnen blijft toch leuk.

 

Penningmeester Wim Joosten:

Sinds de algemene ledenvergadering van maart 2010 ben ik tot penningmeester gekozen van deze vereniging. Het penningmeesterschap heb ik overgenomen van Hub Rings, die tijdens dezelfde vergadering tot voorzitter is gekozen. Ik ben sinds 2007 lid van de vereniging, nadat ik enkele jaren daarvoor met deze sport werd geconfronteerd in, hoe kan het ook anders, Frankrijk. Voor vragen over contributies en de financiën e.d. van onze vereniging kunt u altijd bij mij terecht. Over het algemeen ben ik op dinsdag- en donderdagavond te vinden op onze banen aan de Horsterweg.

Mijn motto voor deze sport is: Samen, Gezellig en Sportief.

 

 Secretaris: Vacant

Bestuurslid Algemene zaken Roel den Bakker:

Ik ben Roel den Bakker en sinds 1994 lid, en al 26 jaar actief in het verenigingsleven. Tot vorig jaar heb ik wedstrijdzaken gedaan en omdat ik niet telkens hetzelfde wil doen ben ik er mee gestopt. Ik heb mij na een gesprek om bestuurslid te worden geroepen gevoeld om mij bij het bestuur aan te sluiten. Ik zie het als een uitdaging mee te helpen de vereniging een betere toekomst te geven zodat we met nieuwe leden een levendige vereniging blijven. Op deze manier hoop ik dat ik nog 26 jaar het Jeu de Boules spel met veel plezier kan spelen. Tenslotte zijn we een vereniging waarbij iedereen de sport wil bedrijven, maar waar ook veel gezelligheid is.

Daar de secretaris post in het bestuur vakant is neem ik tijdelijk een deel van die functie over.

 

 
 
     

Algemeen Bestuurslid en Baancommissaris Henk van Ittersum:

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik actief lid geworden van de jeu de boulesvereniging. 

Als de weersomstandigheden en de agenda het toelaten dan ben ik twee tot drie keer per week op de baan te vinden. En steeds met veel enthousiasme. Sinds maart 2010 maak ik deel uit van het bestuur, met als functie het beheer en het onderhouden van de banen en in iets mindere mate het clubgebouw. Het speelveld van LTE is gelegen op het sportcomplex van de gemeente Zeewolde aan de Horsterweg met een eigen speelveld van ongeveer 30 bij 32 meter groot en omgeven door prachtige coniferen. De indeling van het complex is verdeeld in 2 speelvelden, ieder ongeveer 13 bij 24 meter. Ėén veld heeft sinds kort een “harde” ondergrond en het andere veld heeft een lossere speellaag voorzien van zwarte gravel. Ieder veld vraagt zijn eigen tactiek van spelen. Op ieder veld kunnen ongeveer zes teams spelen. Het streven van mij is om na iedere spelavond/middag de baan weer in goede conditie achter te laten. Dus even vlak maken. Het snoeien van de heg en het onderhoud van de kantine hebben ook mijn aandacht, maar die werkzaamheden worden meestal samen gedaan met behulp van vrijwilligers. Op het bijbehorende terras zijn enige picknickbanken aanwezig waar het met mooi weer gezellig toeven is.

Mijn motto is nog steeds: “Jeu de Boules doe je gezellig met elkaar”.