Bestuur

Voorzitter Roel den Bakker:

Ik ben Roel den Bakker en sinds 1994 lid, en al 26 jaar actief in het verenigingsleven. Tot vorig jaar heb ik wedstrijdzaken gedaan en omdat ik niet telkens hetzelfde wil doen ben ik er mee gestopt. Ik heb mij na een gesprek om bestuurslid te worden geroepen gevoeld om mij bij het bestuur aan te sluiten. Ik zie het als een uitdaging mee te helpen de vereniging een betere toekomst te geven zodat we met nieuwe leden een levendige vereniging blijven. Op deze manier hoop ik dat ik nog 26 jaar het Jeu de Boules spel met veel plezier kan spelen. Tenslotte zijn we een vereniging waarbij iedereen de sport wil bedrijven, maar waar ook veel gezelligheid is.

 

Penningmeester Rinus Meijers:

Mijn naam is Rinus Meijers en ik ben sinds 2021, samen met mijn vrouw Gerty, lid van deze gezellige vereniging. We waren van 2006 tot 2015 woonachtig in Duitsland en zijn daar in 2007 lid van een boulevereniging geworden. Van 2015 tot 2020 woonden we in Uithoorn en waren daar lid van Boule Union Thamen (BUT). Toen de oproep voor nieuwe bestuursleden bij Les Trois Etoiles kwam, heb ik mij aangemeld, omdat ik uit ervaring weet, hoe moeilijk het is nieuwe bestuursleden te krijgen.

Als penningmeester heb ik enige ervaring, ik ben van drie verenigingen penningmeester geweest. We hopen samen nog lang te kunnen spelen.

 

Secretaris Fred Bom:

9 jaar geleden ben ik in Zeewolde komen wonen. Vrijwel direct ben ik lid geworden van de Jeu de Boules om meer contacten te kunnen leggen. De ontvangst was warm, ik voelde me echt welkom. Al snel kwam ik er achter dat “jeu de boulen” niet zomaar een balletje werpen was. Er zit veel meer in en dat maakt het extra aantrekkelijk. Steeds weer ontdek je nieuwe technieken en leer je van elkaar en tijdens de toernooien. Daarnaast staat de gezelligheid bovenaan de lijst. Na afloop drinken we met elkaar een drankje in de kantine of zitten we buiten onder de vlag. Dat alles en nog meer was voor mij de reden om wat terug te doen voor deze vereniging, vandaar dat ik op dit moment de functie van secretaris bekleed en met plezier!

 

Bestuurslid Algemene zaken Jansje Schuringa-Panman:

De Jeu de Boule (LTE) club van Zeewolde is een gezellige club waar je heel leuk en gezellig kunt spelen. Het geeft de mogelijkheid om of alleen of met meerdere personen naar de club te gaan en daar de gezelligheid van de club te ervaren. Na het spel is het leuk om na te praten met de clubleden, met een kop thee of koffie of met een glaasje.

We hebben regelmatig onderlinge wedstrijden en maken ook daar weer een leuke uitdaging van en de strijdlust onderling is zeker aanwezig. Het bestuur waar ik deel vanuit maak, probeert het voor eenieder een gezellige middag en of avond van te maken.

We hebben gelukkig veel vrijwilligers die ons daarbij helpen.

 

Bestuurslid Algemene zaken Marian Straks:

Ik ben ongeveer 7 jaar lid van les Trois Etoiles.
Ik speel al jaren Jeu de boules, meestal op de camping met de kinderen.
Sinds ik met pensioen ben vanuit het basisonderwijs ben ik lid geworden bij deze gezellige club in Zeewolde.
Mijn hobby’s zijn naast boulen veel met onze camper weg naar verre oorden als Noorwegen, Spanje, Griekenland en vooral Frankrijk.
Ook in Nederland is ‘t heerlijk kamperen. Hier kun je mooie fietstochten maken.
In het bestuur zijn nieuwe leden gevraagd en ik wil graag een bijdrage leveren om onze club levend te houden en wil samen met alle leden een gezonde toekomst waarborgen.

Baancommissaris Henk van Ittersum:

Ongeveer 10 jaar geleden ben ik actief lid geworden van de jeu de boulesvereniging.
Als de weersomstandigheden en de agenda het toelaten dan ben ik twee tot drie keer per week op de baan te vinden. En steeds met veel enthousiasme. Sinds maart 2010 vervul ik deze functie. Wat inhoud het beheer en het onderhouden van de banen en in iets mindere mate het clubgebouw. Het speelveld van LTE is gelegen op het sportcomplex van de gemeente Zeewolde aan de Horsterweg met een eigen speelveld van ongeveer 30 bij 32 meter groot en omgeven door prachtige coniferen. De indeling van het complex is verdeeld in 2 speelvelden, ieder ongeveer 13 bij 24 meter. Eén veld heeft sinds kort een “harde” ondergrond en het andere veld heeft een lossere speellaag voorzien van zwarte gravel. Ieder veld vraagt zijn eigen tactiek van spelen. Op ieder veld kunnen ongeveer zes teams spelen. Het streven van mij is om na iedere spelavond/middag de baan weer in goede conditie achter te laten. Dus even vlak maken. Het snoeien van de heg en het onderhoud van de kantine hebben ook mijn aandacht, maar die werkzaamheden worden meestal samen gedaan met behulp van vrijwilligers. Op het bijbehorende terras zijn enige picknickbanken aanwezig waar het met mooi weer gezellig toeven is.
Mijn motto is nog steeds: “Jeu de Boules doe je gezellig met elkaar”.

Wedstrijdcommissaris Hub Rings:

Maart 2019. Hub nam afscheid als voorzitter van onze mooie jeu de boules vereniging Les Trois Etoiles. Er zijn echter een paar spreekwoorden of gezegden, die toch op mij van toepassing zijn. Zoals je lijkt Heintje Davids wel of het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Dus, met als gevolg, Hub is weer toegetreden tot het bestuur van onze vereniging. Ik zal mij voornamelijk gaan richten op de wedstrijdzaken en ook onze kantine aangelegenheden. Verder zal ik mij overal voor inzetten om onze club zo veel mogelijk te ondersteunen.