Meeuwsen Strandtoernooi

De laatste dag van september, en dan op het strand van Zeewolde een jeu de boulestoernooi spelen… het is een gok, maar het pakte prima uit. De hele middag was het prachtig weer en kon er in de zon gebould worden. Het Meeuwsen strandtoernooi was dus een succes voor de leden van Les Trois Etoiles. Sponsor Maarten Meeuwsen speelde zelf wederom mee en viel ook nog in de prijzen.
De eerste prijs ging naar Henk van Ittersum en Barend Pfrommer (drie gewonnen, plus 28), de tweede prijs was voor Maarten Meeuwsen en Hub Rings (drie gewonnen, plus 27). De derde prijs was voor Ida en John Amersfoort (twee gewonnen, plus 15). De Volgende Keer Beterprijs was voor Joanna Tilleman en Ria en Bertus Vree.
De prijsuitreiking vond plaats in de kantine en men sloot af met een gezamenlijke maaltijd.
Klik hier voor de foto’s: https://www.jeudebouleszeewolde.nl/?page_id=3772