admin

Agenda 2019

maandag 22 april  Ouderwets Eiercompetitie A la Mêlee   13:00u  Aanwezig 12.45u Inschrijfgeld  1,50

1 mei t/m zondag 1 september Wordt er een Onderlinge Tête á Tête Competitie LTE Zeewolde 2019 gehouden. De speelavonden zijn op de donderdagavonden. Opgave t/m zondag 28 april.

zondag 14 juli Poldercompetitie 2019 in Zeewolde aanvang 13.00u aanwezig 12.30u

zaterdag 17 aug Poldercompetie 2019 in Lelystad  aanvang 13.00u aanwezig 12.30u

zondag 20 okt    Polercompetitie 2019 in Almere   aanvang 13.00u  aanwezig 12.30u

Door onverwachte problemen was het tijdelijk niet mogelijk om de agenda van 2019 te publiceren.

Foto’s Poldercompetitie Almere

Klik hier voor het fotoalbum 

Vandaag was de laatste speeldag van de Poldercompetitie, in Almere. Het was mooi weer, dus we speelden buiten. Zeewolde stond op de derde plaats en bleef ook op de derde plaats. Almere won dit jaar de competitie en mag de wisselbeker meenemen. Het beste team van Zeewolde was vandaag het team Barend en Dick. Zij mochten een fles wijn meenemen. Volgend jaar gaan we weer proberen de wisselbeker naar Zeewolde te halen.

Meeuwsen Strandtoernooi

De laatste dag van september, en dan op het strand van Zeewolde een jeu de boulestoernooi spelen… het is een gok, maar het pakte prima uit. De hele middag was het prachtig weer en kon er in de zon gebould worden. Het Meeuwsen strandtoernooi was dus een succes voor de leden van Les Trois Etoiles. Sponsor Maarten Meeuwsen speelde zelf wederom mee en viel ook nog in de prijzen.
De eerste prijs ging naar Henk van Ittersum en Barend Pfrommer (drie gewonnen, plus 28), de tweede prijs was voor Maarten Meeuwsen en Hub Rings (drie gewonnen, plus 27). De derde prijs was voor Ida en John Amersfoort (twee gewonnen, plus 15). De Volgende Keer Beterprijs was voor Joanna Tilleman en Ria en Bertus Vree.
De prijsuitreiking vond plaats in de kantine en men sloot af met een gezamenlijke maaltijd.
Klik hier voor de foto’s: https://www.jeudebouleszeewolde.nl/?page_id=3772

Clubontmoeting Sassenheim

Onder een stralende zon vond op 16 september j.l. wederom de jaarlijkse clubontmoeting met de Vaste Voet in Sassenheim plaats. Het was een gezellige en zeer geslaagde dag. Helaas ging de Vaste Voet er weer met de trofee van door, reden om het komend jaar flink te trainen om de trofee naar Zeewolde te halen.
De einduitslag was als volgt:
D.V.V. had 15 gewonnen partijen en wij 12 gewonnen partijen
De winnaars bij D.V.V.:
1e Peter Oosenbrug en Dirk van Gemerden
2e Harry Witteman en René Vreeken
3e Martin Grad en Betty van Duivenboden
De winnaars bij L.T.E.:
1e Roel den Bakker en Huub Rings
2e Ida Amersfoort en John Amersfoort
3e Aad van Nieuwkoop en Corrie van Nieuwkoop (van DVV)

Klik hier voor de foto’s

Poldertoernooi 2018

Zondag 8 juli is het Poldertoernooi 2018 weer van start gegaan. De Jeu de Boules verenigingen uit Almere en Lelystad kwamen naar Zeewolde om te gaan strijden om de felbegeerde wissel trofee. Zoals ieder jaar was het ook dit keer een gezellige ontmoeting met onze poldervrienden. Helaas eindigde Zeewolde op de 3e plaats, maar dat halen we nog wel in. Er volgen nog 2 ontmoetingen. Per vereniging werd een eerste prijs uitgereikt aan het team dat het hoogste scoorde. Voor Lelystad waren dat Corry Oosterloo en Benjamin Krabbendam met een eindtotaal van 29 punten! Gevolgd door het team William Glashorster en Willem Scholman uit Almere met 26 punten! Tenslotte waren de beste spelers van Zeewolde Jansje en Jaap Schuringa met 24 punten. En gelukkig hebben we de foto’s nog :-), die kun je hier bekijken.

De volgende speeldagen zijn op zaterdag 18 augustus in Lelystad en op zondag 21 oktober in Almere.

Privacyreglement

Het kan u niet ontgaan zijn dat in het kader van de Privacywetgeving er nogal e.e.a. gewijzigd is. Ook onze vereniging heeft nu aan deze wettelijke verplichting voldaan. De privacyverklaring van onze vereniging en het daarbij behorende Privacyreglement en bijlagen zijn onder het menu item ‘informatie’ geplaatst. 

Trainingen

In de kantine hangt een inschrijflijst waarop je kunt aangeven of je deel wilt nemen aan de trainingen. Dag en tijdstip in onderling overleg af te spreken. In elk geval niet tijdens reguliere speeltijden. Nuttig voor beginnende en gevorderde spelers!